Program

Grefsen Pikekor

 

 

Torsdag 10. desember 2015

Lucia på Grefsenhjemmet

 

  • Sted: Grefsenhjemmet, Ogmunds vei 18b
  • Oppmøte: Kl 17
  • Antrekk: Hvite klær, Luciakjole

 

Det har blitt en tradisjon å synge på aldershjemmet før jul. Vi har vanligvis hatt dette i stedet for en øvelse. Koret har sunget luciasangen i ulike avdelinger på hjemmet og noen ganger avsluttet med sang i et fellesrom. Til slutt har de fått kaker og saft på kjøkkenet som en avslutning før jul.

 

Torsdag 12. november 2015

Høstkonsert kultursalen Grefsen skole

- På konserten vil vi synge viser og populærmusikk, fra høstens repertoar.

- Konserten ledes av Sigrid Aase

 

Torsdag 11. juni 2015

Sommeravslutning på Grefsenhjemmet

- opptreden for beboerne på Grefsenhjemmet

 

Torsdag 28. mai 2015

Sommerkonsert lille auditorium Grefsen skole

”James & Joni” - med musikk av våre favoritt singer/ songwriter

- Konserten ledes av Brita A. Hansen

 

17. mai 2015

Skoleplassen på Grefsen skole

Hovedkoret og ungdomskoret er invitert til å synge på 17.mai-arrangementet på Grefsen skole. Dette arrangementet starter kl. 15.30.

 

Torsdag 11. april 2015

Misjonskirken på Majorstuen

 

Torsdag 12. februar 2015

Vinterkonsert lille auditorium Grefsen skole

"Søta syster"

sanger av blant andre Robyn, Lykke Li, Björk og Margaret Berger.

- Konserten ledes av Brita A. Hansen

 

 

 

 

Torsdag 22. mai 2014

Opptreden på Grefsenhjemmet

Vi synger en liten konsert for beboerne på Grefsenhjemmet, og får prøvd ut litt av høstens sammensatte repertoir.

 

Torsdag 12. juni 2014

Sommeravslutning med "hentekonsert"!

Vi avslutter før sommeren med en felles øvelse for alle. Oppmøte kl 16 på vanlig sted. Det vil bli sang, kos og litt is for jentene, mens de forbereder seg til en liten "hentekonsert" for foreldrene kl 17. Hentekonserten vil vare ca 15-20 minutter.

 

Torsdag 23. januar 2014

Årsmøte

Foreldrene møtes en gang i året for å gå gjennom regnskap, diskutere ideer for det kommende året, sette kontingent og velge styret. I år ble kontingenten uforandret. Nye styremedlemmer ble Kristin Årskaug og Siri Løvstad. Per WIllam Hoel ble gjenvalgt som leder, og Lisa Kjøren som økonomiansvarlig. Referat fra møtet ble sendt til alle foreldre i koret.

 

Fredag 13. desember 2013

Lucia på julebord

Vi fikk i siste liten en henvendelse om vi kunne synge Lucia fredag 13 desember på forsikringsselskapet Trygs julebord på Lysaker. 7 jenter fra hoved- og ungdomskoret stilte opp, og sang Lucia sangen + Big Yellow Taxi. God stemning og god inntekt til koret.

 

 

Torsdag 12. november 2013

Lucia på Grefsenhjemmet

Torsdag 12 desember hadde vi Lucia-tog på Grefsenhjemmet. Beboerne satte stor pris på vår opptreden, og jentene med foreldre fikk servert hjemmelagde kaker og saft etterpå.

 

 

Søndag 17. november 2013

Høstkonsert i Trikkehallen

En variert ettermiddag, med størrelser som Michael Jackson og Joni Mitchell på programmet. Pianist Megan og dirigent Brita stilte opp sammen med ungdomskoret i en sang, og Brita debutert med gitar-komp til en av sangene. En fin konsertkveld med et entusiastisk publikum, rundt 70 i tallet. Utdeling av stjerner og medaljer avsluttet konserten. Samtlige øvelser i høst ble brukt til å jobbe inn repertoaret. Trikkehallen gir en fin ramme rundt konserten og det er spennende for jentene og flott for publikum å se konserten i slike omgivelser.

 

 

Søndag 3. november 2013

Øvelsesseminar

Tre timers seminar for intensiv øving før konserten.

 

Søndag 26. mai 2013

Vårkonsert i Trikkehallen

Grefsen Pikekors Vårkonsert 2013 ble avholdt søndag 26 mai på Trikkehallen. Har hadde vi med oss gitarist, bassist og pianist. Repertoaret spente fra amerikansk 30-talls jazz til norsk pop, og var valgt ut av Brita med tanke på å trene på rytmikk gjennom vårens øvelser. Ungdomskoret fikk bryne seg på flerstemt sang, mens aspirantkoret hadde nyere norsk-språklig pop som tema. Det var bra med publikum, ca. 75 stk., og god stemning! Etter konserten var det utdeling av medaljer og stjerner.

 

 

Søndag 3. mai 2013

Øvelsesseminar

Som forberedelse til vår-konserten, arrangerte vi øvelsesseminar på Disen skole søndag 5 mai med pizza til barna. Godt oppmøte og fine forhold for seminar.

 

 

Torsdag 10. januar 2013

Rekrutteringsaften

Oppstart etter juleferien var torsdag 10 januar med «rekrutterings-aften» på Trikkehallen. Her fikk vi en fin start på semesteret og noen nye medlemmer

Arkiv